10 godina rada PIC Bački Petrovac

Poslovni i inovativni centar alias poslovni inkubator u Bačkom Petrovcu već 10 godina uspešno radi u oblasti podrške startup-ovima. Njegov cilj je da doprinese povećanju konkurentnosti i inovativnosti početnika u samom poslovanju. Od osnivanja inkubatora realizovali smo više od 11 projekata, uključili više od 40 profesionalnih edukatora iz zemlje i inostranstva a više od 1400 polaznika i polaznica učestvovalo je na kursevima i seminarima koje smo organizovali u partnerstvu sa privredom i akademskim sektorom.

Poslovni inkubator u Bačkom Petrovcu je prepoznat od strane Evropske unije kao primer dobre prakse u Srbiji za koncept koji razvija: “Mesto za biznis i porodicu“ i dodeljeno mu je priznanje “Sertifikat ekscelentnosti za postignuća u oblasti preduzetništva žena“.

Jedan od doprinosa poslovnog inkubatora lokalnoj zajednici je i unikatni mural posvećen znamenitim Slovakinjama iz Vojvodine iz 19/20 veka koje su bile poznate umetnice, slikarke, pisateljice, ali takodje i aktivne učesnice narodnooslobodilačkih, konstitutivnih i državnih procesa kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Mural "Znamenite Slovakinje Vojvodine" povodom 10-to godišnjice postojanja PIC Bački Petrovac

Poslovni i inovativni centar alias poslovni inkubator u Bačkom Petrovcu već 10 godina uspešno radi u oblasti podrške startup-ovima. Njegov cilj je da doprinese povećanju konkurentnosti i inovativnosti početnika u samom poslovanju. Od osnivanja inkubatora realizovali smo više od 11 projekata, uključili više od 40 profesionalnih edukatora iz zemlje i inostranstva a više od 1400 polaznika i polaznica učestvovalo je na kursevima i seminarima koje smo organizovali u partnerstvu sa privredom i akademskim sektorom.Poslovni inkubator u Bačkom Petrovcu je prepoznat od strane Evropske unije kao primer dobre prakse u Srbiji za koncept koji razvija: “Mesto za biznis i porodicu“ i dodeljeno mu je priznanje “Sertifikat ekscelentnosti za postignuća u oblasti preduzetništva žena“.Jedan od doprinosa poslovnog inkubatora lokalnoj zajednici je i unikatni mural posvećen znamenitim Slovakinjama iz Vojvodine iz 19/20 veka koje su bile poznate umetnice, slikarke, pisateljice, ali takodje i aktivne učesnice narodnooslobodilačkih, konstitutivnih i državnih procesa kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Posted by Poslovni i inovativni centar Bački Petrovac on Недеља, 21. јун 2020.
https://www.facebook.com/1974514316203527/videos/828530557553420/

Postavite komentar