PIC – dobitnik priznanja za najbolji poslovni inkubator u oblasti podrške preduzetništvu žena u Srbiji

U okviru projekta EUBID – podrška EU u razvoju poslovnih inkubatora učestvovao je i naš poslovni inkubator. U okviru istog uključeni smo bili u tzv peer sastanke sa partnerskim poslovnim inkubatorima iz drugih gradova i opština Srbije. Izrađena je sveobuhvatna studija o poslovnim inkubatorima u Srbiji. Pored navedenog, poslovni inkubatori ocenjivani su i sa aspekta doprinosu i razvoju preduzetništva mladih, žena, IT tehnologija.

Poslovni inkubator iz Bačkog Petrovca je imao tu čast da bude deo zajednice izabranih poslovnih inkubatora i aktivno učestvuje u projektu. Pored navedenog, PIC doo Bački Petrovac je dana 20. novembra u Beogradu tokom međunarodne konferencije dobio priznanje za postignuća iz oblasti podrške preduzetništva žena.

Priznanje je preuzela direktorka Poslovnog inkubatora Bački Petrovac, Jana Zabunov.

Projekat “EUBID – Podrška Evropske unije razvoju poslovnih inkubatora“ ima za cilj da doprinese povećanju konkurentnosti i inovativnosti početnika u poslovanju. Projekat koji finansira Evropska unija vredan je 1.5 miliona evra, realizuje se u saradnji sa Minstarstvom finansija, Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava Evropske unije i Ministarstvom privrede.

Postavite komentar